Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Факти за сънищата»Решите косата си насън – очаква ви богатство

Решите косата си насън – очаква ви богатство

Нина НордНина Норд
Джедай
760495
Сресване

Ако решите косата си насън, в най-скоро време ще получите доста солидна финансова инжекция, като тя ще дойде от съвсем неочаквано място. Не е свързана нито със заплата, нито с пари, изкарани с усилен труд.

Чистата здрава коса насън предрича голям успех във всяко начинание, благополучие и придобивки. Ако пък решите косата си насън, но тя е заплетена и ви е трудно да прокарате гребена през нея, ви очакват проблеми.

Решите косата на някой друг – това означава, че отдавна злоупотребявате с търпението на най-близките ви приятели.

Крайно време е да престанете да се навирате в живота на другите и да им досаждате със съветите си.

Коса

Ако сънувате коса, сплетена на плитка, ви чакат огорчения и разочарования в любовната сфера. Сънят, в който вие остригвате косата си, предвещава неприятности. Ужасни проблеми пророкува сън, в който косата ви пада.

Същото важи и ако насън продавате косата си. Цветът на косата, която сънувате, също има голямо значение. Ако тя е черна, това означава щастие в любовта. Рижавите са лъжа и предателство.

Светлата коса обещава спокойствие и приятни моменти, а бялата – бедност и огорчения. Ако побелеете насън, в живота ви ще настъпи поредица от несполуки. Ако изгорите косата си насън, ще успеете да избегнете неприятности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest