Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Готвите ли насън, ще имате бебе

Готвите ли насън, ще имате бебе

Нина НордНина Норд
Джедай
760495
Готвене

Ако готвите насън, то скоро в семейството ви очаквайте приятно попълнение. Не се ли получава ястието, което готвите, очакват ви малки неприятности в близко бъдеще.

Ако насън готвите ястия от картофи, в най-скоро време ще намерите подходящата за вас работа. Ако сънувате риба, според Фройд това означава две неща. Ако рибата е малка, това е мъжка семенна течност, ако е по-големичка - ще имате скоро дете.

Готвите ли супа насън, чака ви изгоден брак. А ако похапвате насън прясно приготвена супа, очаквайте добри вести и помощ от добри приятели.

Правите салата - това означава, че половинката ви не отговаря на идеалния образ, който сте си създали за нея. Ядете салата - чакат ви неприятности с колегите.

Поднасяте салата на някого - очакват ви дребни караници, които няма да се отразят на отношенията ви с приятелите. Ако сънувате, че хапвате печено месо, това е добър знак.

Бебе

Такъв сън означава, че ще имате пълната подкрепа на приятелите си и близките си във всяко ново начинание. Суровото месо означава: пазете се от предстоящи неприятности!

Ако вие приготвяте месо в съня си, това е знак, че скоро ще получите солидно финансово попълнение. Ако пък ядете грах, ще получите неочаквана финансова инжекция.

Ако насън консумирате горчица, това е предупреждение да внимавате с кого споделяте плановете си. Ако готвите ястие с горчица, възможно е да извършите нещо, за което ще съжалявате.

Сънувате, че ядете гъби - това издава вашето желание възможно по-бързо да изкарате лесни пари. Готови сте дори да нарушите закона.

Ако сънувате много храна върху маса, това означава, че сте станали по-небрежни в работата си. Ако насън хапвате с приятели, скоро ви очакват големи успехи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
МИМИ
МИМИ
28.04.2014 15:45
Здравейте!Пиша Ви за първи път.Тази нощ беше много трудна за мен.Сънят в който видях починалата си майка/Не и видях лицето беше с качулка/държеше се странно ,нещо проговори но не запомних какво.Беше с хавлия дрехите и бяха до нея.Просто още съм в потрес.Не знам какво да си мисля.Бихте ли ми помогнали....
0
0
Вееееее
Вееееее
25.04.2014 12:44
Сънувах, че приготвям в гювеч месо по-точно пилешни бутчета, какво ли предвещава този сън?
1
0
snejana
snejana
19.04.2011 23:13
Вярвам в сънищата и знам, че имат силата да предсказват бъдещето. Сънувах, че готвим, това значи бебе. А аз скоро ще имам бебе.
0
0
петя
петя
14.01.2011 16:41
Това не е вярно.
1
0